Cercar en aquest blog

divendres, 30 de desembre del 2016

03.- Causa Cooppel per la Pau, 2022


Cooppel, Cooperació pel futur dels nostres fills i filles
Families Noves 21

Centrat en el suport a les famílies de Catalunya i Andorra.
Tesi Cooppel
Atenció gratuïta, amb finalitat altruïsta, solidària i d'investigació psicosocial a favor de l'èxit de les persones, i sobre tot en contra del fracàs escolar.
Aprendre el Cooppel, és una pràctica reflexiva en la fabricació de materials de jocs de taula i de tauler, amb exhibició pública a ritme de la sardana i amb el coèxit a igual que els castells humans, si un falla, el castell cau.
La Federació Cooppel és com una federació de qualsevol disciplina escacs, esport, dansa,.... les persones aprenen a jugar, a dominar i a competir en coèxit i amb intenció solidària.
La recerca educativa duta a terme a Tarragona, Falset i Cambrils durant quatre cursos 2012-16 ha demostrar que la pràctica reflexiva del Coppel en familia millora l'èxit escolar, la comunicación, la creativitat i la cooperación a casa i es treu més profit de les visites dels museus en familia.

Dona una oportunitat al teu fill/a, inverteix un curt temps per a treure millors resultats i al damunt us divertireu.

Abans de tot el pare i/o la mare amb el seu fill/a
I poc a poc es va agafant autonomía personal.
Cooppel és una Causa, un projecte, un programa i un recurs adherit i associat a la UNESCO en construir la pau en la ment dels homes i de les dones.
foto de Josep Maria Ferran Torrent.