Cercar en aquest blog

dimecres, 20 de setembre del 2017

Dia Local Cooppel Tarragoní
Ciutat de Tarragona

Suport Tècnic i Moral a les Famílies. 
LES FAMÍLIES SOU EL MÉS IMPORTANT




Ara tens l'ocasió de participar a les XI jornades Ceradai a la ciutat de Tarragona, ara tens l'oportunitat de treure més profit del teu entorn educatiu a favor de l'èxit escolar.
.
Garantia de confidencialitat, formalitat i eficàcia
Les activitats formatives amb reconeixement oficial per mèrits docents són gratuïtes

Organitza: Associació Ceradai. Projecte Cooppel


Ciutat de Tarragona.-
T'INVITEM A
Les XI jornades Cooppel en motiu del X aniversari (2007-2017). Ara Dia Local Cooppel Tarragoní per la Pau 2017  de cara al Dia Internacional Cooppel per la Pau 2022 en el suport des de l’entorn a la ciutadania i a les seves famílies. REC 001 3128
Programa de les jornades:
Accès lliure a tothom, a  les families amb menors d'edat i al personal docent
Per al reconeixement de les 10 hores.
Cal assistir les sessions en verd i escollir tres sessions en blau :

02.-10-17. Portes Obertes a l’espai Cooppel OASIS de suport per l’èxit escolar a les famílies de l’institut Antoni de Martí i Franquès de Tarragona. Atenció a les famílies entre dos a quatre dies setmanals del mateix centre, de les seves escoles adscrites i dins dels Plans d’Entorns Educatius de la ciutat de Tarragona mentre hagi quòrum. Atencions d’un dies a la setmana. Entre 22 i 44 sessions a escollir entre setmana.

04-10-17. La pràctica Cooppel i la salut. Jornada amb una sessió de demostració Cooppel, experiències positives de testimonis 2012-17 amb el projecte Cooppel i exposició d’un treball de recerca de batxillerat, premi AMPA de l’institut Antoni de Martí i Franquès sobre salut: Com sensibilitzar-nos respecte al consum de les drogues. Sessió única.
foto de Josep Maria Ferran Torrent.

ACTE CENTRAL DE CLOENDA I D'OFERTA D'AJUTS
12-12-17. Cloenda de les jornades. Palau Municipal de Tarragona
El Cooppel, jornades escolars i locals en el suport a les famílies amb alumnes escolaritzats menors d’edat a favor de l’èxit escolar. Dia Local Cooppel Tarragoní per la Pau amb participació d’autoritats municipals, Diputació, Ensenyament i Entitats i recursos locals. Acte central i de cloenda. Lloc: sala d’actes del palau Municipal de Tarragona.(Plaça de la Font). De 7 a 9 de la tarda. Com podem celebrar el Dia Escolar Local Cooppel 12-12? Ara podem celebrar el dia local Cooppel Tarragoní per la pau a tots els centres educatius de la ciutat, a totes les entitats i a tots els recursos com museus, biblioteques, centres cívics, etc. de la ciutat. Sessió única.