Cercar en aquest blog

dimecres, 28 de desembre del 2016

08.- Contacta'ns

Benvolguts pares i mares d'alumnes menors d'edat.-

Posem en marxa la iniciativa ciutadana amb el suport de persones, professionals, universitats, entitats i institucions i recursos com museus, biblioteques, sales d'exposicions i espais urbans, rurals o naturals de suport a les famílies amb fills/es menors d'edat a favor de l'èxit escolar i en la cooperació pel futur dels nostres fills i filles (Cooppel).
Portem una experiència de quatre anys aplicant el Cooppel a Tarragona, Cambrils i Falset.
Els bons resultats fa que l'impulsor, el psicopedagog J.M. Ferran i Torrent inici una tesi servei lliure i social solidària que durarà fins l'any 2020.
La tesi és centrarà en l'estudi del suport institucional a la recerca educativa i del suport moral al professorat i es centrarà en el suport tècnic educatiu a les famílies i els efectes mentals del Cooppel. Per a comprovar l'impacte de l'entorn social i cultural local.
A la fi de millorar el rendiment acadèmic, de facilitar el canvi d'actitud envers els aprenentatges, de fomentar la creativitat en les produccions escolars i lliures en temps d'oci i finalment assolir una satisfacció cooperativa, s'ofereix l'ensenyament i l'aprenentatge de la pràctica Cooppel a totes les famílies i a tot l'alumnat de forma gratuïta, organitzant-se actes culturals, sessions de demostració i tallers de comunitats d'aprenentatge OASIS.
Per dur a terme aquesta campanya es demana la complicitat de les autoritats de les administracions públiques locals com són les alcaldies i els consells municipals.
A sota en una fotografia en 2015 amb l'associació Aixopluc Centre d'Escolta Activa de Cambrils, que aten a les famílies a nivell local, en concret a persones en procés de dol i que necessiten parlar amb algú.

Campanya estratègica de comunitat d'aprenentatges 
"Cooppel Famílies Noves 21"
Cooppel: Cooperació pel futur de la família i dels nostres fills/es
Per qualsevol més informació i contacte:
info@cooppel.org        WhatsApp 619 79 39 69.