Cercar en aquest blog

dijous, 29 de desembre del 2016

05.- Campanya pública científico humanista

Talents Cooppel. Campanya pública per a l'empoderament i la sobirania de la ciutadania dels coneixements científics aplicables en el creixement humanista de les persones.
Causa Cooppel per la Pau, Nacions Unides 2022
Es tracta d'imaginar i aspirar d'aconseguir el dia local a municipis fins aconseguir el Dia Internacional Cooppel de suport a la ciutadania i a les famílies en educació. per abans de 2022.
Segon es tracta d'aconseguir la protecció de les administracions públiques i de la UNESCO per abans de 2020.

Associació Ceradai, 2016. XXX aniversari de la seva fundació. Entitat coordinadora de Cooperis (Coordinació per a la cooperació en l'interès social del Cooppel de persones, entitats i recursos locals).
Amb "Cooperis" de trenta entitats i recursos de suport a la Tesi Cooppel.
Promoure, permetre i protegir la Pràctica reflexiva Cooppel en família i en ciutadania.

Adherits i associats a la UNESCO "Repensar l'Educació", "Disseny Universal dels Aprenentatges", "Construir la Pau en la Ment de les Persones".-

COOPPEL és l’eina i tu tens talent.


Ara  PoTS desenvolupar-lo en la pràctica d’entrenament lúdica.


Contacta’ns en els 8 punts info i viu el Cooppel:

1.- WhatsApp  Telèfon núm. 619 79 39 69, tenim grups propis d’agenda i de memòria social.

2.- Facebookhttps://www.facebook.com/josepmaria.ferrantorrent

3.- Twitter. https://twitter.com/CausaCooppel

4.- La web https://blocs.xtec.cat/anims, la qual no es completa, sols hi han algunes notícies puntuals però suposa un pes específic dins de la nostra campanya.

5.- També l’agenda del Priorat hi som presents en les notícies.                                              http://www.agendapriorat.cat/users/priorem-priorat

6.- Un dissabte al mes, el programa “Priorem PRIORAT”

http://www.radiofalset.cat/index.php/programes/programes-en-emissio/40-priorem-priorat a ràdio Falset, per antena o per internet.

 http://www.radiofalset.cat/

7.- L’edició digital PDF “CoMental Cooppel” La més completa, forma prat de l’informe anual a la UNESCO de l’associació Ceradai com a entitat associada des de l’any 2000. És l’edició del CoMental Cooppel que es du a terme des de 2013. La qual es publica amb un sistema senzill, estil adolescent, de forma interactiva en la mateixa producció i en PDF. 

Es facilita de forma gratuïta a les persones que ho sol.·liciten a


8.-     info@cooppel.org.

Ara pots treure més profit en família o en colla de les visites a museus, millorar el teu èxit escolar i el teu projecte vital personal.

T’esperem.